revised: Customer process cladding in the Welding & Cutting sector

Cladding

Change of surface properties

PROCESS DESCRIPTION

The aim of coating construction components is to create surface properties that the base material does not have. Important characteristics include:

 • Corrosion resistance
 • Wear resistance
 • Thermal or electrical resistance or conductivity
 • Optical properties

Often it is metals that are coated. Here methods are used whose principles of operation are known from joining technology, such as:

 • Soldering
 • Electric arc welding
 • Shield gas welding,
 • Plasma-powder welding

For heat sensitive or non-metallic components special processes have been developed, such as:

 • Thermal spraying
 • Vacuum-coating
 • Electro- or immersion bath-galvanisation
 • Chrome plating

revised: Application technology cladding in the Welding & Cutting sector

Cladding

Change of surface properties

Përmbledhje e gazeve për saldim

GAZE PËR SALDIM

MAG, MIG, TIG dhe gaze mbrojtës për saldim

Na kontakoni

Na kontaktoni

zgjidhni veprimin

contact

Form

Forme e re

There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.
Unë i jap Pëlqimin që Messer Albagaz të ruajë dhe përpunojë të dhënat e mia personale.
Unë jap Pëlqimin për të marrë komunikime të tjera nga Messer Albagaz.

Asset Publisher

4 arsye - Cilësi e Garantuar & Provuar

CILËSI E GARANTUAR & PROVUAR

4 arsye - Pajisje & Aksesore për Saldim

PAJISJE & AKSESORE PËR SALDIM

Përparësitë e Saldimit me gaze Messer

Me gazet mix për saldim që ofron Messer, ju kurseni  

Skedat e argumentit për Saldimin

GAZE MIX PËR SALDIM OFRUAR NGA MESSER: MBROJTJE E TREFISHTË E CILËSISË MË TË LARTË MBANI POZICIONIN TUAJ NË TREG ME INVESTIMET E DUHURA QË E BËJNË TË GJITHË...

4 arsye - Mbështetje profesionale

MBËSHTETJE PROFESIONALE

Formulari - broshurë kërkesë saldimi

Shkarkoni broshurën mbi gazet mix ofruar nga Messer për industrinë e saldimit ZBULONI SE SI MUND TË KURSENI KOHË, PUNË DHE PARA ...

Zgjedhja e dyfishtë - saldimi i elementit të parë

Dëshironi të dini më shumë rreth gazeve mix ofruar nga Messer për industrinë e saldimit?

Forma - kërkesë për konsulencë

Kërkoni konsulencë falas rreth saldimit EKSPERTËT TANË DO JU NDIHMOJNË ME KËNAQËSI ...

Lidhje të jashtme

Legal Terms ...

Person kontakti për gazet speciale, Shqipëri Duplicate 2

Gentian Durollari Person kontakti për gaze speciale, Shqipëri ...

Whistleblower

Whistleblower info